Hoe moet ik een vibrator gebruiken?

Hoe moet ik een vibrator gebruiken

Wil je beter in bed worden? Dan is het misschien goed om eerst eens te oefenen. Daarvoor kan je allerlei seksspeeltjes gebruiken. Dit is niet alleen fijn, het helpt je ook gewoon verder. In dat opzicht is bijvoorbeeld een vibrator een goede optie. De vraag is alleen: hoe moet je die gebruiken? Dit is natuurlijk hartstikke spannend. Aan de andere kant wil je er wel gewoon van kunnen genieten.  Je leert hier hoe je de vibrator het best kan gebruiken.

Kies het juiste model

Er zijn heel veel soorten modellen op de markt. Dit kan wat overweldigend zijn, maar het is ook wel een goede zaak. Op die manier heb je namelijk meer mogelijkheden om het juiste model te kiezen. Je kan kijken naar wat de beste vibrator voor jou is. Dit hoeft lang niet altijd de grootste of de duurste te zijn. Er zijn allerlei verschillende kenmerken en misschien weet je wel al een beetje wat je fijn vindt. Je vindt dan heel gemakkelijk een model dat goed aansluit op jouw wensen. Waardoor je er dus direct al meer plezier van zal hebben.

Bereid je goed voor

Wanneer je jouw vibrator hebt gevonden, dan is het belangrijk om je goed voor te bereiden. Kies een rustige en ontspannen avond. Drink wat thee en neem een lekker bad zodat je goed ontspannen bent. Maar vooral ook: zorg dat je vibrator opgeladen en klaar voor gebruik is. Wanneer je hier niet op let, dan kan de sfeer weleens snel omslaan wanneer blijkt dat je jouw speeltje niet kan gebruiken omdat de batterij net op is. Terwijl het juist zo gemakkelijk is om dit te voorkomen met een beetje voorbereiding.

Neem de tijd

Wanneer je echt wilt leren omgaan met de vibrator, dan gaat het niet allen maar om snel klaar te komen. Het is juist fijn om er de tijd voor te nemen. Zet een bepaalde sfeer neer in huis, alsof je gaat daten. Zorg ook dat je opgewonden raakt, eventueel met wat plaatjes of filmpjes, als dat je helpt. Dit kan de ervaring leuker maken. Al kan je fantasie natuurlijk ook goed helpen. Sterker nog, die kan je ook goed gebruiken wanneer je eenmaal aan de slag bent gegaan met je vibrator. Probeer ook lekker veel standjes uit als je gaat experimenteren.

De praktische kant

Het is ook belangrijk om naar de praktische kant te kijken. Zo is het bijvoorbeeld aan te raden om glijmiddel te gebruiken. Het is dan ook slim om te bekijken wat er mogelijk is met glijmiddel op waterbasis. Op die manier wordt het allemaal wat fijner. Het voordeel daarvan is ook dat de vibrator daarna ook beter schoon te maken. Het moet natuurlijk wel allemaal fris en hygi├źnisch blijven. Als je eenmaal weet hoe je de vibrator moet gebruiken, dan wil je dat natuurlijk ook wel vaker gaan doen. Je kan eventueel ook speciaal schoonmaakmiddel gebruiken.