Hoe moet ik kiezen uit alle internetaanbieders?

Ben jij van plan om over te stappen van internetaanbieder? Bijvoorbeeld omdat je niet tevreden bent met je huidige contract, of omdat je juist sneller internet wil? Er is vandaag de dag nogal wat te kiezen. Denk aan grote providers als KPN, Ziggo en T-mobile. Maar ook nieuwe spelers als Online.nl, Youfone en NLE bieden hun diensten in steeds meer plaatsen aan. Het kan dus een hele opgave zijn om een geschikte internetaanbieder te selecteren. Elke aanbieder heeft immers weer zijn voordelen en nadelen. De een biedt snel internet, de ander een lage prijs en weer een ander aantrekkelijke zenderpakketten.

Vind het snelste internet abonnement

Een snel internet abonnement is vandaag erg belangrijk. We gebruiken het internet steeds meer, en steeds intensiever. En vaak ook nog eens met meerdere personen tegelijkertijd. Vaak kijkt iemand digitale TV, een ander streamt Netflix op de iPad, en weer een ander is online aan het gamen op de computer. Dit vergt een stabiele en snelle internetverbinding. Glasvezel is in dergelijke situaties vaak de oplossing.

Vind een snel internetpakket

  1. Voer jouw postcode en huisnummer in
  2. Kies de gewenste diensten (Internet + evt. bellen en televisie)
  3. Kies de gewenste snelheid. Wil je lekker snel internet? Kies dan minimaal 100 Mb/s
  4. Kies het type verbinding. Bij deze snelheden kies je voor kabel of glasvezel
  5. Kies nu het pakket dat past bij jouw wensen en stap meteen online over

Het grote voordeel van internet vergelijken op basis van dit stappenplan is dat je alleen providers vergelijkt die ook daadwerkelijk beschikbaar zijn op jouw adres. Door je postcode en huisnummer in te voeren herkent de internetvergelijker welke contracten  het wel of niet moet laten zien. Dat bespaart jou een hoop tijd! Dankzij de vergelijker kan je niet alleen heel snel leveranciers met elkaar vergelijken, het bespaart ook nog eens een hoop geld. Veel aanbieders werken met enorme welkomstkortingen waar je eenvoudig van kunt profiteren.