Hoe moet ik mijn auto verpanden en blijven rijden?

Misschien ben je al bekend met het concept van auto’s verpanden: je beleent je voertuig en krijgt daar een lening voor terug. Wist je echter al dat het ook mogelijk is om te blijven rijden – ook tijdens de leenfase zelf? Een service als deze zal voor veel mensen erg aantrekkelijk klinken. Misschien vraag jij je ook wel af: ‘Hoe moet ik mijn auto verpanden en blijven rijden?’ Voor het antwoord zit je hier goed. We leggen je graag uit hoe je deze vorm van belenen precies aanpakt. Ook geven we een tip voor een aanbieder waar je goed terecht kunt.

De verpandservice gemakkelijk online regelen

Tegenwoordig is het extra makkelijk om een bezit te verkopen of uit te lenen dankzij het internet. Wil je jouw auto verpanden en blijven rijden, dan kun je online vrijwel alle zaken rond krijgen. Allereerst kun je zelf je rijtuig aanbieden via een aanmeldformulier. Het bedrijf laat vervolgens een officiële waardebepaling uitvoeren door deskundigen. Al snel zal je bericht krijgen van de geschatte waarde en daarmee de hoogte van je lening. Vervolgens kun je vrijblijvend accepteren of weigeren. Het enige waarvoor je hoeft te reizen, is het contant geld in ontvangst nemen. Daarna rijd je gewoon in je eigen auto weer naar huis.

De juiste papieren

Aanbieders van verpandservices zijn erg flexibel. De voorwaarden zijn soepel waardoor vrijwel iedereen de service aan kan vragen. Het enige dat je nodig hebt, is de juiste autopapieren. Zo moet je aan kunnen tonen dat je momenteel zelf de eigenaar bent. Ook moet je je natuurlijk kunnen identificeren en moet je voertuig voldoen aan de minimumwaarde van € 1000. Bij Autoverpandenblijvenrijden.nl geniet je ook van deze voordelige voorwaarden. Om te ontdekken of jij hieraan voldoet, kun je direct vrijblijvend een aanvraag doen.